Rixt Kuiper, coaching for a new era
English  Dutch E-news


quote

PRODUCTS

BOOKS/AUDIO

Wat is de Kleur van de Wind?
Op Adem Komen, luisterboek

GRATIS!

ARTIKELEN

Stilte in de Storm
Psychologie Magazine
October 2009

Brainteaser
South China Morning Post
March 2008

Presentations
South China Morning Post
Januari 2008

MEDITATIES

Helder en Licht
Meer zelfvertrouwen

 

 

Wat maakt jou gelukkig? Waar leef jij van op? Hoe zou jij het

liefst je tijd in willen delen?

Soms is het alsof het leven in een sneltreinvaart aan je voorbij gaat, er is weinig tijd om stil te staan en te reflecteren. Hierdoor kan je missen wat jij belangrijk vindt, waar jij je goed bij voelt.

Leef je eigen leven

Het leven is te kort en kostbaar om het zomaar door je vingers te laten glippen. Wil jij leren prioriteiten te stellen, keuzes te maken, je leven van binnenuit richting te geven en gelukkiger zijn? Dat is wat je leert in mijn Mindful Style coachingsprogramma. In 90 dagen word je gestimuleerd om aandacht te geven en op zoek te gaan naar jouw persoonlijke inspiratie. Het zal je helpen energieker, bewuster en gelukkiger in het leven te staan.

Meditatie is goed voor je

Leven in het hier & nu vergroot het geluksgevoel, daarom is mediteren een belangrijk onderdeel van het programma. Meditatie is niet zweverig en je zult merken dat het aanzet tot persoonlijke groei. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat meditatie ontspant, positieve emoties stimuleert en bovendien je immuniteit en empathie vergroot. Ook maakt het je geest meer ontvankelijk voor inspiratie en creativiteit, het helpt je om af en toe met afstand naar je eigen leven te kijken. Hierdoor voorkom je dat emoties de overhand nemen, neem je gemakkelijker beslissingen en kijk je met meer helderheid naar de complexiteit van het leven.

Hoe ik je help jouw Mindful Style te creeren

Door focus, bewustwording, je richting weten en meer te leven in het hier & nu ontstaat balans en persoonlijke groei. Balans zal nieuw potentieel naar voren brengen waardoor jij effectiever wordt. Jouw persoonlijke drijfveren, passie en inzichten vormen het speerpunt van de coaching.

Verbonden zijn met anderen

Je zult echter ook merken dat je op een andere, echtere manier contact gaat maken met anderen. Dit komt omdat je jezelf beter leert kennen. Door authentieker en empathischer te zijn kun je makkelijker verbinding maken met anderen. Hierdoor verbetert je rol binnen je familie, vriendenkring, netwerk en werk. Voor managers die hun rol in teams willen begrijpen is het uiterst effectief om dit te combineren met executive coaching.

Integreer het in jouw leven

Dankzij het Mindful Style coachingsprogramma krijg je meer helderheid, leer beter met onzekerheden om te gaan en ontwikkel je een gelukkigere manier van leven. Gedurende het programma ontvang je persoonlijke vragen en opdrachten, tevens leer je te mediteren en zal ik je stimuleren dit regelmatig te doen. De coaching is er opgericht om de verkregen inzichten toe te passen in je eigen dagelijkse leven, of je nu een ondernemer, moeder, onderwijzer, manager of verpleegkundige bent.

Stuur mij meer informatie over het Inspired Living coaching programma ยป

 

 

Home

About Rixt

Inspired Leadership

Inspired Living

Products

Privacy Policy

Contact

E-News Sign-up

Skype: RixtKuiper

Telephone: 06 817 11393

© 2012 Rixt Kuiper

All Rights Reserved